Toiset on tasa-arvoisempia

Blogi on rönsynnyt ruoka-anarkiaan ja siivoukseen, joten on aika olla taas hetken verran piraatti, joka jakaa, kopioi ja tykkää taiteesta suurkuluttaen kylttyyriä.

Miksi? Siksi: Lilja Tamminen lätkäisi hienon linkin facebookkiin. Siinä käsitellään suunnittelijoita, designereita. Siinä kerrotaan laillisesta työllistäminen muodosta.

Perjantai-iltana Pub Merirosvossa pohdin seuralleni ääneen miten ikivihreistä radiohiteistä on maksettu soittajille, mutta seinillä roikkuvista kalateoksista on suoritettu kertamaksu, vaikka niistä on takuulla riittänyt iloa, surua ja erilaisia keskustelunaiheita vuosien varressa sadoille, ehkä tuhansille pöytäseurueille.

Työn tekijät ansaitsisivat leipänsä, oli työ sitten luovaa, fyysistä tai metafyysistä. Taiteilijoiden epätasa-arvoa lähtisin purkamaan perustulolla ja sallimalla tiedostojen epäkaupallisen levityksen.

Ps. Se on pahimman luokan tyrannia, missä vain hallituksessa istuvat voivat vaikuttaa asioihin. Tapoja vaikuttaa on lukuisia. Muun muassa jakamalla.

On hyvä olla piraatti. Piraatin ei tarvitse varastaa.

Tietoja juss1k

Oli aika ryhtyä poliittiseksi eläimeksi. Tämä blogi on sen päätöksen hedelmiä.
Kategoria(t): Piratismi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Toiset on tasa-arvoisempia

  1. Paluuviite: Paskaks vaan ja palamaan | kansanedustajaksi

Jätä kommentti